Kommande uppdrag i Europa

Vi har en hel del domare och observatörer som har fått uppdrag i november i olika matcher runt om i Europa.

Från den 13 november till och med den 19 november spelas i Europa ett antal gruppspel i EM-kvalet för U17 och U19 herrar.

Mohammed Al-Hakim och Mahbod Beigi har båda blivit uttagna till gruppspelet i Italien för U19 herrar, där förutom värdlandet även Slovakien, Cypern och Malta deltar. Mohammed kommer att döma matcherna mellan Italien-Malta och Slovakien-Malta. Mohammed är även fjärde domare i mötet Slovakien-Italien. Mahbod Beigi är assisterande domare i de matcherna som Mohammed dömer, men också i mötet Slovakien-Italien.

Ett annat gruppspel går av stapeln i Portugal med Ukraina, Georgien och Albanien som andra deltagande nationer i EM-kvalet för U17 för herrar. Där har Kaspar Sjöberg blivit uttagen av UEFA att döma Portugal-Georgien och Ukraina-Portugal. Sedan är han fjärde domare i mötet Portugal-Albanien. Som assisterande domare från Sverige så har Andreas Söderkvist blivit uttagen. Han är assisterande i dom matcherna Kaspar dömer och är fjärde domare i.

I Gävle är Sverige värdland för EM-kvalet för U19 herrar, där även Ukraina, Slovenien och Estland deltar. Här har Niklas Nyberg blivit uttagen som assisterande domare, där han har fått följande matcher. Ukraina-Estland, Ukraina-Slovenien och Estland-Slovenien. Patrik Eriksson är uttagen att vara fjärde domare i dessa matcher också.

I EM-kvalet för U19 herrar, så har Martin Hansson blivit uttagen att vara domarobservatör i grupp 4 i Belgien, där även Island, Grekland och Albanien deltar.

Bojan Pandzic har nästa vecka blivit uttagen att döma EM-kvalet för U21, där matchen fortfarande är hemlig. Med sig har han Joakim Amri Nilsson och Daniel Gustavsson som assisterande domare. Adam Ladebäck är fjärde domare.

Den 16 november spelas matchen mellan Italien-Island i EM-kvalet för U21 i Ferrara. Där har Markus Strömbergsson tagits ut som domarobservatör.

Den 17 november har Christer Fällström tagits ut som domarobservatör av UEFA i mötet mellan Kosovo-England i herrarnas EM-kval.

Bo Karlsson är domarobservatör i EM-kvalet för U21 i mötet mellan Italien-Armenien som spelas i Catania.