Jenny Palmqvist prisas som bästa domare 2012

Jenny Palmqvist

Den svenska fotbollsdomaren Jenny Palmqvist får en ny hedersam utmärkelse ikväll i Crans Montana i Schweiz. Det är IFFHS, det internationella förbundet för fotbollshistoriker och statistiker, som delar ut tre nya priser inom damfotbollen: bästa spelföraren, bästa målvakten och bästa domaren för säsongen 2012.

Johannesson, Sjöblom och Gustavsson dömer Rapid Wien

Stefan Johannesson tillsammans med Magnus Sjöblom, Daniel Gustavsson är uttagna till att döma i Europaligans play off. Tobias Mattsson är uttagen som fjärdedomare.

Torsdagen den 22 augusti dömer de första mötet mellan SK Rapid Wien mot FC Dila Gori (från Georgia) som spelas på Gerhard-Hanappi-Stadion i Wien.

Ytterligare en match för Martin Strömbergsson i U19 EM

Imorgon den 23 juli dömer Martin Strömbergsson ytterligare en match i U 19 EM i Litauen. Han ska döma matchen mellan Turkiet och Frankrike som spelas i Alytus. Matchen sänds i Eurosport från kl. 19.30.

Helen Caro i ny uppdrag

Helen Caro är uttagen som assisterande domare i en av Dam-EM kvartsfinalerna. Hon assisterar tyska domaren Bibiana Steinhaus i matchen mellan Norge och Spanien. Matchen spelas i Kalmar med matchstart 18.00.

Martin Strömbergsson dömer U19 EM

Martin Strömbergsson dömer slutspelet i U19 EM som spelas mellan 20 juli till 1 augusti i Litauen.

Idag lördag kl. 17.45 spelar Liatuen mot Holland på Dariaus ir Girėno stadionas i Kaunas Litauen. Invingnings matchen döms av Martin och den sänds i Eurosport 2 från kl. 18.00.

Svenska domare utagna till en ny match i Dam-EM

UEFA har tillsatt Jenny Palmqvist och Helene Caro att döma ytterligare en match i Dam-EM. De ska döma på torsdag den 18 juli matchen mellan Ryssland och Spanien som spelas i Norrköping. Matchen sänds i Tv 4 från kl. 20.30.

Jenny Palmqvist och Helen Caro gör debut i Dam-EM

Imorgon den 12 juli dömer svenska domarna matchen mellan Frankrike och Ryssland. Matchen spelas i Norrköping och sänds live i tv 4 från kl. 18.00.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter