Vill din förening arrangera en landskamp?

Årets höjdpunkt på din hemmaplan!

Vi har mycket duktiga och många stora respektive små föreningar att vara stolta över. Vi har haft många mycket fina arrangemang under åren för våra landslag. Många fantastiska föreningar runt om i Sverige som har gett oss och landslagen oförglömliga minnen.

Är din förening intresserad av att arbeta med något alldeles extra är en landskamp en riktig utmaning och oftast en källa till glädje och utveckling i föreningen. Många är de goda exempel där föreningarna gjort stora vinster inte bara ekonomiskt utan även i form av investeringar i arenan och organisationen för framtiden. Ni har möjligheten att visa upp er kommun, er fina förening och sätta er ort på kartan för många av våra spelare, ledare, gästande nationer och inte minst profilera FOTBOLLEN på er ort.

Din förening kan tillsammans med Svenska Fotbollförbundet och ditt distriktsförbund få möjligheten och glädjen att arrangera en landskamp på din hemmarena.

Innan gör din intresseanmälan till ditt distriktsförbund eller skickar in din intresseanmälan på vår hemsida, bör du läsa vilka förutsättningar som gäller. Klicka på respektive landskamp till vänster under huvudrubrik evenemang eller kontakta evenemangsutvecklaren på ditt distriktsförbund.

När du ser MÖJLIGHETEN, ta chansen att förgylla fotbollsvardagen med en landskamp!

Bildspel från en ungdomslandskamp

P18/96: Sverige-Irland, Vasavallen, Strängnäs, 10 oktober 2014