Kategori: Fotbollsgalan
Stjärnskottet Rhys uppträder på Fotbollsgalan Foto: Warner Music

Stjärnskottet Rhys till Fotbollsgalan

Snart bara en vecka kvar till Fotbollsgalan 2017, 20 november. Galan direktsänds klockan 20.00 i TV4 från Ericsson Globe och nu står det klart vilka som uppträder under kvällen. Plats på scen finns Östersundsprofilen Annika Norlin tillsammans med 20-åriga stjärnskottet Rhys, som gjorde succé i Sverige med låten Last Dance.

Vinbergs IF årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll 2017

Vinbergs IF

Svenska Fotbollförbundet har utsett Hallandsföreningen Vinbergs IF till Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll. I hård konkurrens med föreningar från ytterligare elva fotbollsdistrikt i Sverige vill vi lyfta fram en förening som genomsyras av fotboll för alla.
Föreningen har inte minst de senaste åren tagit emot många ensamkommande barn och ungdomar som finns på ett boende i närområdet.

Kategori: Fotbollsgalan
Björkegren, Gunnarsdottir och Riddez är nominerade till Fotbollsgalan 2017.

Nominerade Årets tränare Dam

Den 27 oktober offentliggjordes spelarnomineringarna till Fotbollsgalan 2017, som arrangeras i Ericsson Globe måndagen den 20 november och direktsänds i TV4. Nu är det klart vilka tränare som juryn har nominerat i kategorin Årets Tränare Dam. Nominerade är Kim Björkegren, Linköpings FC, Elisabet Gunnarsdottir, Kristianstads DFF, samt Joel Riddez, Djurgårdens IF FF.

Kategori: Fotbollsgalan
Frida Nordstrand och Anna Brolin leder Fotbollsgalan Foto: Peter Knutson/TV4

Brolin och Nordstrand leder Fotbollsgalan

Det har blivit dags att prisa och hylla de bästa inom svensk fotboll när Fotbollsgalan går av stapeln måndag den 20 november. Anna Brolin är rutinerad i sammanhangen och leder galan för sjunde gången och vid sin sida har hon Frida Nordstrand som gör premiär som programledare för galan.

Kategori: Fotbollsgalan
Köp din biljett till Fotbollsgalan

Köp din biljett till Fotbollsgalan

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Ett perfekt tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. Biljetter till Fotbollsgalan 2017 är släppta – i år med ett nytt och extra bra erbjudande till föreningar och lag!

Kategori: Fotbollsgalan

Är du nästa Number 10?

Vi vill hylla och belöna människor som på sitt alldeles egna sätt ger sitt hjärta för att ta svensk fotboll in i framtiden. De som vill och aldrig ger upp. De som lyssnar, men också går sin egen väg. På eller utanför planen.
Number 10 är ett stipendium instiftat av Volvo Car Sverige och SvFF. Beskyddare är ingen mindre än Zlatan Ibrahimović och den första Number 10 presenteras under Fotbollsgalan 2017.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter