Anna Brolin leder Fotbollsgalan

Anna Brolin leder den direktsända Fotbollsgalan måndag 11 november i TV4 när det är dags att hylla de bästa inom svensk fotboll.

Anna Brolin leder Fotbollsgalan.

Fotbollsåret 2013 lider mot sitt slut och det är ett händelserikt år som ska knytas ihop.
Måndag 11 november klockan 20.00 är det återigen dags att prisa årets svenska fotbollshjältar på Fotbollsgalan. Anna Brolin är en veteran i sammanhanget och leder galan för tredje gången.
– Fotbollsgalan är definitivt en av årets allra största höjdpunkter. Det är en ynnest att få jobba med galan och summera fotbollsåret som gått och en enorm ära att få leda hela festen på egen hand. Förstås lite nervöst men otroligt roligt, säger programledare Anna Brolin.

På plats på galan samlas både den aktiva och den tidigare fotbollseliten.
Bland höjdpunkterna i prisutdelningen återfinns priserna till årets bästa spelare - Guldbollen till bäste herrspelare och Diamantbollen till bästa damspelare. Förra året vann Zlatan Ibrahimovic sin sjunde Guldboll och Lotta Schelin sin tredje Diamantboll.

Utöver dessa priser kommer vinnare på både herr- och damsidan att utses då svensk fotbolls bästa och finaste prestationer under året belönas. Tittarna får också under programmets gång rösta fram "Årets Mål". Fotbollskanalens hederspris delas även ut av TV4 och Svenska Fotbollförbundet.