Erik och Madeleine uppgraderades

Sverigesupportern Erik Persson valde att delta i Uppgraderingen, tävlingen där biljettinnehavare till Fotbollsgalan fick möjlighet att uppgraderas till parkett, och vann. Sedan överraskade han frun Madeleine och fick en helkväll på Globen bland stjärnorna.

Erik och Madeleine Persson vann Uppgraderingen och blev middagsgäster på Fotbollsgalan.Fotbollsgalan utspelade sig i Globen den 10 november. Dagarna innan galan fick Erik Persson ett samtal som ändrade förutsättningarna för hans planerade kväll på Fotbollsgalan. Förflyttad från läktaren, ner på parkett.

- Det var väldigt kul att höra att jag vann, det kändes som en unik möjlighet, inget som går att köpas, säger Erik Persson.

Erik har nyligen kommit hem från Montenegro där han varit på plats för att stötta Sverige i EM-kvalet. Den här gången var inte frun Madeleine med, men annars är det inte ovanligt att hon är med Erik på läktaren, även Fotbollsgalan har de sedan tidigare upplevt på läktarplats. I år blev det under något annorlunda omständigheter när han ringde och överraskade henne.

- Jag ringde och frågade om hon hade möjlighet att ta någon timme ledigt från jobbet för att följa med mig till Fotbollsgalan. Då hade jag inte berättat om tävlingen och hon förklarade att hon inte visste om hon hade möjlighet att ta ledigt för att gå och se den från läktaren. Då överraskade jag henne med att jag vunnit tävlingen Uppgraderingen och hon tyckte likt jag det skulle bli väldigt kul att få uppleva en gala, säger Erik Persson.

På plats i Globen fanns stjärnorna i våra landslag, mästarlag och cuplag samt alla galans specialinbjudna gäster - och alltså även Erik och Madeleine Persson.

- Det blev en otroligt trevlig kväll, det var nästan lite surrealistiskt. Det var häftigt att finnas så nära alla, inte direkt som en vanlig fest där man känner alla. Jag ville fram och hälsa på alla men insåg sen att, de vet ju inte riktigt vem jag är på samma sätt jag vet vilka de är. Så man fick tygla sig något.

Erik fortsätter:
- Ja, en riktig helkväll. Vi fick klä upp oss och det var trevliga människor vid bordet. Det var roligt att vara en del av galan på ett annat sätt än när den beskådas på TV eller från läktaren.

fogis.se - Fotbollsgalan