Vilket är "Tidernas svenska mål"?

En jury nominerade 15 kandidater och den inledande omröstningen har sänt fem av dessa vidare till den slutliga omröstningen.
Var med och rösta fram Tidernas Mål, villkoren och priserna du kan tävla om framgår nedan.
Omröstningen pågår från den 28 oktober fram till Fotbollgalans sändning måndagen den 13 november.
Här är de 5 kandidaterna du kan rösta på:
Kandidat 1 - Kurre Hamrin
VM-semifinal 1958:  promenaden som gav VM-final

Tre minuter kvar av semifinalen mot Västtyskland. Sverige leder, 2-1, när Kurre Hamrin får bollen ute till höger och börjar promenera. Kommer ned till kortlinjen, fram till mål där han flippar in bollen mellan målvakten Herkenrath och stolpen.
Telefonrösta*: 099-302 11. SMS-rösta*: "Mål 1" till 724 00
 
Se målet!
Kandidat 2 - Kennet Andersson
VM-kvartsfinal 1994:  nicken som gav oss "Straffarna i solen"

Utan Kennet Anderssons nick i 115:e minuten mot Rumänien i Palo Alto: inga straffar, ingen Ravelli-räddning, inget VM-brons... Roland Nilsson slår inlägget, och upp går Kennet Andersson så mycket högre än Prunea, målvakten. 2-2!
Telefonrösta*: 099-302 12. SMS-rösta*: "Mål 2" till 724 00
 
Se målet!
Kandidat 3 - Anders Svensson
VM 2002:  frisparken mot Argentina

Argentina dominerar: skott 14-5, hörnor 13-3, ett stort bollinnehav. Men på en kontring i 59:e minuten får Sverige frispark. Henrik Larsson hoppar över, Anders Svensson skruvar. Bollen i krysset. Adios, Argentina - Sverige till åttondelsfinal!
Telefonrösta*: 099-302 13. SMS-rösta*: "Mål 3" till 724 00
 
Se målet!
Kandidat 4 - Henrik Larsson
EM 2004:  nicken som utsågs till EM:s bästa mål

En mästares återkomst! 5-0 mot Bulgarien i EM-premiären och det är bara 71 sekunder mellan Henke Larssons båda mål. Det första, 2-0, är hans speciella varumärke: den perfekta flygande nicken på Erik Edmans bananinlägg.
Telefonrösta*: 099-302 14. SMS-rösta*: "Mål 4" till 724 00
 
Se målet!
Kandidat 5 - Zlatan Ibrahimovic
VM-kval 2005: kanonkulan i Budapest

Ingen ser skottet, ingen ser målet! VM-kvalet mot Ungern verkar sluta mållöst. Då hittar Mattias Jonson i djupled Zlatan som rycker förbi backen Gyepes och sätter bollen i närmsta kryss. Som ett hockeyslagskott. Så vackert, så viktigt.
Telefonrösta*: 099-302 15. SMS-rösta*: "Mål 5" till 724 00
 
Se målet!

*Kostnad: 9,90 kr/samtal eller 10 kr/SMS. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingen på tv4.se och TV4 text-tv sidan 692.

Priserna: Produkter från Fujitsu Siemens
Scaleo Myrica Pocket Loox
SCALEO E
Den ser ut som en snygg DVD-spelare för att passa in i ditt vardagsrum men är mycket, mycket mer än så. SCALEO E är en kraftfull vardagsrumsdator som förutom att kunna användas som vanlig Windows PC även är ett Windows Media Center. Med SCALEO kan du styra all media bekvämt med fjärrkontroll från soffan. Pausa direktsänd fotbollsmatch, se repris på målet hur många gånger som helst, göra snygga bildspel till din favoritmusik med ett par knapptryckningar på fjärrkontrollen. Genom den två veckor långa TV-guiden programmeras inspelningar av TV-program lättare än någonsin. SCALEO E har dubbla TV-tuners vilket gör att du dessutom kan spela in två TV-program samtidigt som du tittar på ett tredje redan inspelat program. Välkommen till framtiden! Vardagsrumsdatorn SCALEO E från Fujitsu Siemens trivs bäst med en snygga platta LCD-TV från Fujitsu Siemens som heter MYRICA.
Värde inkl. moms 12990:-
MYRICA VQ40-1
Högupplöst 40-tums LCD-TV i riktigt sober design med aluminiumram. På väggen ser Fujitsu Siemens MYRICA VQ40-1 ut som en vacker tavla. TV:n har förträfflig bildkvalité och en mängd av anslutningsmöjligheter som DVI, HDMI, dubbla analoga TV-tuners för att nämna några. Passar perfekt i alla vardagsrum och är utmärkt som bildskärm till en vardagsrumsdator som Fujitsu Siemens SCALEO E
Värde inkl. moms: 13990:-
POCKET LOOX N100
Ta med dig POCKET LOOX N100 i bilen, på cykeln eller när du är ute och går och du hamnar alltid rätt. N100 är en av värdens minsta GPS-navitgatorer. Den ger instruktioner på svenska, har inbyggd MP3-spelare som fungerar samtidigt med navigeringen och har integrerad GPS-antenn. I paketet ingår hållare till bilen, laddare, cigg-kabel, kartor över 37 länder i Europa, hörlurar och en gigabyte minneskort att lagra karta och musik på. Tidningen M3 kallar den för "GRYM GPS"
Värde inkl. moms 3490:-

Till Galasidorna

Ansvarig för tävlingen: TV4 AB
Begränsningar i TV4 AB's ansvar: TV4 AB är inte ansvarig för tävlingsdeltagares möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet allvarligt begränsas av någon anledning som ligger utanför TV4 AB´s rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning: felaktig, ofullständig, avbruten, fördröjd eller på annat sätt missad information orsakad av webb- side användaren, dennes datautrustning, dataprogram, eller annan teknisk utrustning som användes för att genomföra tävlingen. Problem eller annan teknisk funktionsoduglighet hos teleoperatör eller dennes utrustning för telefoni och/eller sms-trafik. Fel i Internet online system och/eller Internet leverantörens datautrustning och/eller dataprogram, misslyckad och/eller ofullständig e-post funktionalitet hos TV4 AB eller tävlingsdeltagaren beroende på tekniska problem och/eller hög trafikbelastning på Internet eller webbsida och/eller kombination av detta. Skada eller fel som kan uppstå på tävlingsdeltagares och/eller annans datautrustning, dataprogram och/eller lagrad data som följd av deltagande i tävlingen. Förändrad lagstiftningen som påverkar tävlingsupplägg och genomförande, myndighetsbeslut, krigssituation, naturkatastrof eller annan liknande händelse. Tävlingsvinst, dess värde, funktion, upplägg och/eller genomförande.
I de fall en tävling avgörs genom att tävlingsdeltagare kvalificerar sig till final och finalen genomförs som en frågetävling där finaldeltagarna får frågor som skall besvaras på tid är TV4 AB eller deras partner inte ansvarig för frågornas eller svarsalternativens riktighet. De frågor med svarsalternativ som förekommer i finalen är de som räknas i tävlingen, även om frågorna eller svarsalternativen är inaktuella, felaktiga, svårtolkade, felstavade eller på annat sätt kan upplevas som oriktiga eller felaktiga. Tävlingsdeltagare kan inte med anledning av felaktigheter i frågor eller svarsalternativ rikta några anspråk av vad slag de än må vara mot TV4 AB eller deras partner.