VM-blogg nummer 23

Idag är det dag 23 på rysk mark och vi spelar åttondelsfinal mot Schweiz här i St Petersburg. Vädret är nyckfullt och det växlar mellan kraftiga regnskurar och lite sol mellan molnen. Det blå-gula inslaget i gatubilden ökar timme för timme och jag tror att vi vinner läktar-matchen och att våra spelare känner sig som hemma. Enligt ledningen för Schweiz fotbollsförbund har de en betydligt mindre supporterskara på plats jämfört med den svenska. Jag hoppas, så här tre timmar före avspark när jag börjar skriva, att det kommer att göra skillnad!

Mötet med våra kollegor från Schweiz var mycket positivt igår. Vi har väldigt bra relationer oss emellan och respekterar varandra mycket. De var väldigt nöjda med vistelsen och hur allt har fungerat under VM i Ryssland, så här långt. Transporter, säkerhet, hotell, mat och arrangemangen runt matcherna har varit av högsta klass. Vi kunde bara bekräfta att vi delar den bild de beskriver.

Jag gör nu en liten paus...och återkommer med slutet av bloggen efter matchen mot Schweiz.

Och nu är klockan 20.30.Tillbaka på hotellet och oerhört stolt och glad. Vi vann igen...
Och nu är det kvartsfinal i herr-VM. Det är tamejtusan inte riktigt klokt. Min inkorg när det gäller SMS och mail håller på att explodera igen och det är ju helt otroligt kul. Istället för att åka till Gelendzjik blir det övernattning i Sankt Petersburg och resa till nästa spelort, Samara, redan imorgon. Och laget och ledarna dyker upp på torsdag. Nu är det dags att sätta sig framför Tv:n för att se vem som blir motståndare. England eller Colombia!

Stort tack för alla gratulationer. Imorgon ska jag se till att svara...

Nu är jag bara så himla glad och stolt över vad som presenterats så här långt, men vi vill ha mer!!

Karl-Erik