Snörar du på dig fotbollsskorna så fort du får chansen eller är du nyfiken på att testa? Landslagets fotbollsskola är något för alla.

Här är 5 bra anledningar att vara med.


1. Träffa fotbollskompisar
Under hela fotbollsskolan får du vara med jämnåriga killar och tjejer. Tillsammans spelar ni fotboll, leker och lär känna varandra bättre. Vi hoppas att du under fotbollsskolan får nya kompisar och blir ännu bättre kompis med dom som du redan känner.

2. Lär dig trixen
Under fotbollsskolan får du lära dig mera om fotboll. På träningarna övar du på olika saker som fotbollsspelare behöver vara bra på, som att kontrollera bollen, springa, vända och hoppa. Mellan träningarna får du lära dig mer om dina kompisar och hur ni kan göra varandra bättre och få alla att trivas.

3. Alla får en landslagströja
Eftersom det är Landslagets Fotbollsskola får alla spelare en landslagströja, liknande den som fotbollslandslagen använder på matcher. Dessutom får du en vattenflaska och en boll som du kan spela med hemma.

4. Gå på match
Alla spelare på Landslagets Fotbollsskola får komma och titta när Sveriges ungdomslandslag spelar match på hemmaplan. Om du har på dig eller med dig landslagströjan från fotbollsskolan behöver du inte betala för att komma in på matchen. När herr- och damlandslaget spelar match måste alla betala för att komma in men du som varit med i fotbollsskolan får köpa biljetter till ett billigare pris.

5. Det är kul!
Ledarna på fotbollsskolan gör alltid sitt bästa för att alla spelare ska ha roligt. Alla övningar och lekar är anpassade för att vara så roliga som möjligt för barn i just din ålder.

Så här går det till