Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
Sebastian Larsson, Albin Ekdal och Martin Olsson iklädda årets VM-kostym från Cavaliere. FOTO: Tobias Lundkvist.

Cavaliere skapar VM-kostymen

Cavaliere har återigen fått det ärofyllda uppdraget att klä våra hjältar inför VM i Ryssland, ett samarbete som sträcker sig över 20 år tillbaka i tiden. Albin Ekdal har varit delaktig i framtagandet av VM-kostymen, som kommer att säljas i utvalda butiker fr.o.m. maj 2018.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
Kiwa Inspecta är ny partner till Svenska Fotbollförbundet.

Kiwa Inspecta ny partner

Kiwa Inspecta är ny Officiell Partner till Svenska Fotbollförbundet. SvFF har skrivit ett två-årsavtal med ett av nordens ledande företag inom TIC, dvs test – inspektion – certifiering, Kiwa Inspecta. Samarbetet kommer helt och hållet att ha fokus på våra domare.

SvFF och Civil Rights Defenders inleder samarbete

Civil Rights Defenders

Svenska Fotbollförbundet och människorättsorganisationen Civil Rights Defenders har inlett ett långsiktigt samarbete. Civil Rights Defenders kommer att utbilda personal, ledare och spelare inom området mänskliga rättigheter, och fungera som rådgivare åt SvFF.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter

MediaMarkt ny officiell partner

MediaMarkt och Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett avtal som innebär att MediaMarkt blir officiell partner till SvFF. Samarbetet inkluderar bland annat marknadsföringsrättigheter och ett antal olika aktiviteter som MediaMarkt kommer att genomföra tillsammans med SvFF.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter