Ricoh och SvFF förlänger samarbetet ytterligare tre år

SvFF och Ricoh har samarbetat sedan 2012 och nu förlänger man samarbetet i ytterligare tre år. Med det nya avtalet till och med 2018 fortsätter Ricoh vara officiell partner och officiell IT-leverantör till förbundet.

Ricoh– Våra tjänster bidrar till ett säkert dokumentflöde och kreativa möten inom SvFF. Tillsammans skapar vi nya idéer som ökar framgångsmöjligheterna för både individer och team, oavsett ålder och nivå. Sporten har en fantastisk förmåga och ambition att integrera människor med olika bakgrund i det svenska samhället vilket speglar Ricohs värdegrund. Och de unga spelarnas framtidsvisioner reflekterar samma kreativitet och vision som vår tagline imagine.change, säger Måns Sjöstedt, vd på Ricoh Sverige AB.

Ricoh levererar helhetslösningar för dokumenthantering, video-/konferensteknik, kommunikation och IT-tjänster till SvFF. Bland annat. har Ricoh kopplat samman de 24 distrikten med modern miljöanpassad teknik för interaktiva videomöten. Det minskar avståndet mellan centrala och lokala initiativ vilket underlättar samarbetet inom svensk fotboll.

– Vi är oerhört glada att ha Ricoh som en nära partner i ytterligare tre år. Vi är särskilt nöjda med vår videokonferenslösning, där vi mer effektivt kunnat koppla ihop oss med våra distrikt, vilket minskar resekostnader och underlättar samarbetet. Vi ser fram mot ett fortsatt nära och framgångsrikt samarbete, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare SvFF.

Avtalet sträcker sig till 2018 och som officiell partner och officiell IT-leverantör kommer Ricoh fortsatt vara en viktig spelare för svensk fotboll.