PostNord kör EM-utrustningen

Foto: Postnord/Magnus Liam Karlsson

PostNord, officiell logistikpartner till den svenska EM-truppen i Frankrike, har många bollar i luften för närvarande. Tillsammans med truppens övriga utrustning ska fotbollar förpackas och tryggt levereras till landslagets basecamp i Pornichet vid den franska atlantkusten. I dagarna rullade de första leveranserna iväg genom Europa i en specialdesignad lastbil, med bilder av de svenska stjärnspelarna på långsidorna.

- Vi är mycket stolta över förtroendet att vara officiell logistikpartner till Svenska Fotbollförbundet och svenska EM-laget. PostNord är kända för sin höga leveranskvalitet och vi är en viktig aktör när det gäller leveranser till och från Norden. Därför är vi en självklar logistikpartner i det här sammanhanget, säger Per Mossberg, kommunikationsdirektör i PostNord.

Nu är det endast några dagar kvar till EM. Alla arrangemang runt EM-festen är planerade in i minsta detalj, och alla spelare är laddade för sommarens stora sportevenemang. Svenska landslaget åker ner till Frankrike den 8 juni. Men då är deras utrustning redan på plats i Frankrike. En del av den utrustning som EM-lastbilen levererar till landslaget är spelarställ, fotbollar, träningsutrustning och sjukvårdsmaterial.

- Pålitliga och punktliga leveranser är A och O i samband med att spelarna samlas i Frankrike. Alla förberedelser måste fungera till 100 procent, bland annat att landslagsutrustningen levereras enligt bestämt leveransdatum, säger landslagschefen Lars Richt.