Superhjältar och hängmatta i Svenska Spel-kampanjer

Tre hängmattor tillverkade av målnätet på Parken i Köpenhamn samt tre svenska spelare med superkrafter är huvudingredienser i två pågående kampanjer från Svenska Spel.

"Hängmattan"

Zlatans mål i playoffen mot Danmark på Parken i Köpenhamn tog oss hela vägen till Fotbolls-EM. Svenska Spel åkte till Parken och klippte ned det riktiga fotbollsnätet där Zlatan satte den avgörande frisparken och tog hem nätet till Stockholm.

Av nätet syddes tre stycken hängmattor som välsignats av landslaget. En hängmatta kommer att tävlas ut via Expressen, en kommer att hänga på Camp Sweden och en hängmatta har getts till Fotbollförbundet och finns på landslagets bas i Pornichet.

Ja, det är faktiskt nätet från den danska nationalarenan Parken som har blivit en svensk hängmatta =) #EURO2016 #MittTeam

Publicerat av Svenska Fotbollslandslagen den 11 juni 2016

Superhjältekampanj för Oddset med Hiljemark, Guidetti och Nilsson Lindelöf

I kampanjen "Superhjältar" får vi möta tre landslagsspelare som på ett effektfullt (!) sätt visar prov på sina superkrafter. Dessa spelare uppskattas för sitt fotbollskunnande, men också för sin sköna attityd och sina egenskaper vid sidan av fotbollsplanen.

Det gör att många av våra Oddsetspelare gärna interagerar med dem via sociala medier. Dessa kommer att aktiveras i sociala medier, i Svenska Spels studioprogram på plats i Frankrike, i TV4, på Camp Sweden o s v.

Irländare, italienare och belgare är härmed varnade. Lindelöf, Guidetti & Hiljemark are on a mission! #EURO2016 #IRLSWE #ITASWE #SWEBEL #MittTeam

Publicerat av Svenska Fotbollslandslagen den 11 juni 2016