Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan MV-tränare A Nationell 2019

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till Tränarutbildning Målvakt A nationell, maj-september 2019 på Bosön, Lidingö.
Kursen riktar sig till målvaktstränare som arbetar med träning för målvakter på såväl senior – som äldre ungdomsnivå.

Kategori: Tränarutbildning

Licensfortbildning 2019 för UEFA A eller Pro-diplom

SvFF införde 2017 tränarlicensfortbildning för alla som har genomgått tränarutbildning UEFA A eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år och intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för detta åligger varje enskild licensinnehavare. SvFF anordnar årligen godkänd licensfortbildning och du som deltagit vid tidigare SvFF anordnade Licensfortbldningen är naturligtvis välkommen med en ansökan och kommer i mån av plats erbjudas möjlighet att delta. 2019 års fortbildning hålls på Bosön 13-14 februari.

Kategori: Tränarutbildning

Anmälan till UEFA A för fd. elitspelare

Nu öppnar ansökan till tränarkursen för före detta elitspelare. Kursen vänder sig till före detta spelare på högsta nationella serienivå och innebär att kursdeltagaren erhåller diplomet SvFF Tränarutbildning C, UEFA B respektive UEFA A-licens i en och samma kurs.

Kategori: Tränarutbildning

Nu lanseras nya A ungdom

Vad gör du som tränare om en spelare plötsligt inte kommer på träningen? Hur jobbar du med lagets arbetssätt på en minimal träningsyta? Den nya tränarutbildningen A Ungdom tar upp det senaste inom fotbollsforskningen.
– Den bästa utbildning jag har gått, säger Caroline Sjöblom, Tyresö FF.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter