Kategori: Tränarutbildning

Ansökan UEFA A 2020

Svenska Fotbollförbundets Utbildningsavdelning inbjuder härmed till tränarutbildning UEFA A. Kursen består av åtta utbildningstillfällen med sammanlagt 18 utbildnings-dagar och den sökande anmäler sig till samtliga delar. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbeviset "UEFA-A-Diploma".

Inbjudan UEFA B/A för f.d. elitspelare

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till Tränarkursen UEFA B/A för före detta elitspelare (UEFA B/A Coaching course for long-serving professional players). Arbetsnamnet för kursen i svensk version är "CBA Elit".
Kursen vänder sig till före detta elitspelare på högsta nationella serienivå och innebär att kursdeltagaren erhåller diplomet SvFF Tränarutbildning C, UEFA B respektive UEFA A-licens i en och samma kurs.

Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan UEFA Elite Youth A

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder till tränarkurs UEFA Elite
Youth A Diploma. Kursen består av tre tillfällen uppdelade på 4, 4 och 2 dagar.
Kursen vänder sig till tränare som är verksamma inom den elitförberedande spelarutbildningen, 16-19 år, samt skolinstruktörer inom NIU-verksamheten
Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbevis UEFA Elite Youth A Diploma.

Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan MV-tränare A Nationell 2019

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till Tränarutbildning Målvakt A nationell, maj-september 2019 på Bosön, Lidingö.
Kursen riktar sig till målvaktstränare som arbetar med träning för målvakter på såväl senior – som äldre ungdomsnivå.

Kategori: Tränarutbildning

Licensfortbildning 2019 för UEFA A eller Pro-diplom

SvFF införde 2017 tränarlicensfortbildning för alla som har genomgått tränarutbildning UEFA A eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år och intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för detta åligger varje enskild licensinnehavare. SvFF anordnar årligen godkänd licensfortbildning och du som deltagit vid tidigare SvFF anordnade Licensfortbldningen är naturligtvis välkommen med en ansökan och kommer i mån av plats erbjudas möjlighet att delta. 2019 års fortbildning hålls på Bosön 13-14 februari.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter