Sista chansen att uppgradera Steg 3 och Steg 4

År 2014 är slutåret för en uppgradering av din tidigare Steg 3- och Steg 4-utbildning.

Tillhör de dem som har en gammal Steg 3- eller 4-utbildning (innan år 2000) men samtidigt har ambitionen att uppgradera din formella tränarkompetens, då har du en sista möjlighet göra det genom att gå SvFF:s uppgraderingskurs under 2014.
Sedan år 2000 är SvFF nämligen ansluten till UEFA:s europeiska tränarutbildningssystem, som bl. a bygger på tre kompetensnivåer; "Basic Diploma" (B-diplom), "Advanced Diploma" (A-diplom) och "Professional Diploma" (Pro-diplom).

Som arrangörer av de tidigare Steg 3- och 4 kurserna erbjuder SvFF nu en sista möjlighet att uppgradera din formella kompetens, vilket i så fall ger dig ett nytt A-diplom (för dig som gått Steg 3) alternativt ett Pro-diplom (Steg 4).

Våra uppgraderingskurser har funnits sedan 2010 men antalet sökanden - och efterfrågan - har av naturliga skäl minskat för varje år som gått. Därför ser vi nu 2014 som ett definitivt slutår för denna uppgradering.
Årets kurs kommer att erbjudas den 30 oktober-1 november (för A-diplom) plus ytterligare en dag, den 2 november för ett Pro-diplom.

Anmälan gör du genom att gå på länken nedan. Senaste dag för anmälan är 30 april 2014.
OBS att kursen i första hand vänder sig till dig som gick Steg 3 eller 4 innan år 2000. Antalet deltagare är maximerat till 50. Skulle efterfrågan visa sig större än antalet utbildningsplatser kommer ansökningarna rangordnas varefter de tidsmässigt inkommer. Först till kvarn-principen gäller således.

Kursinformation

Uppgraderingskursen för A-diplom anordnas den 30 oktober – 1 november (tre dagar) samt ytterligare en dag 30 oktober – 2 november för dig som har gått Steg 4.

Notera att kursen enbart vänder sig till dig som gått Steg 3 alternativt Steg 4 innan år 2000.

Plats: Scandic Sergel Plaza, Stockholm, med logi i dubbelrum.

Ekonomi: Kursavgift för A-diplom är 8000:- . Kursavgift för Pro-diplom är 10000:- .
Avgiften inkluderar kost och logi (i dubbelrum) på Scandic Sergel Plaza samt kursmaterial.

Ansökan: Görs på länken nedan. Senaste ansökningsdag är 30 april 2014.

www.fogis.se/anmalanAPROuppgradering