VM-bloggen: Svenska domartrion tar med oss bakom kulisserna

Följ herrarna Hansson, Wittberg och Andrén när de med mycket humor bloggar om stort och smått under sitt stora äventyr på andra sidan jorden. Ta del av deras unika upplevelse!

VM-bloggen

Klippt och klistrat från bloggen: (Läs alla inlägg HÄR)

  • "Henrik testade sin kondition i ett pulsprogram på ett löpband och fick fram att han har kondition som en 20-åring, grattis Camilla."
  • [Kubb] "Vi hade under en veckas tid pratat igenom hur vi skulle lägga upp taktiken. Det visade sig att det var stora skillnader i det taktiska spelet mellan Holmsjö, Karlstad och Märsta. Förberedelserna slutade i en katastrof, schism i laget och meningar som gick isär."
  • "I går började dagen med invägning. Detta är också en obligatorisk del i turneringar, och som vanligt är det svenska teamet tyngst... Vi hade nu en matchvikt på sammanlagt 282,3 kg."
  • "Efter frukost hölls inledningstal till 87 domare av FIFA:s president Joseph S Blatter. I samband med detta tal delades medaljer och Adidasklockor ut, normal procedur vid varje turnering. Sepp hade nog 200 poliser i släptåg, det är hög säkerhet här..."
  • "Dagen inleddes med den rutinmässiga promenaden som vi gör varje morgon. Skillnaden mot tidigare turneringar är att nu får vi bara gå på en bana innanför stängslet, ca 1,3 km lång."
  • "Vi tänkte ta ett besök på spa-avdelningen, men de tyska teamet stoppade oss och utmanade oss i en hockeymatch på parkeringen. Självklart ställde vi upp. De skulle ju ta revansch efter förlusten i hockey-VM. Slutresultat 2-2 med klart övertag Sverige. Tyvärr missade Stefan helt öppet mål efter att ha blivit fantastiskt framspelad av Martin. Stefan skyller på bollstuds och ojämnt underlag, han hade tydligen klubban i backen, något han lärt sig på brandkåren med 10 000 innebandymatcher i bagaget."

Bandy