FIFA-AD Anna Nyström i kvartsfinal ikväll

Efter att Jenny drabbats av två lösa benflisor i foten, och Helen fått känningar i ljumsken blir det Anna Nyström från Grillby som representerar Sverige i kvällens kvartsfinal mellan USA och Nigeria.

Några dagar efter svenska teamets första match den 14:e juli (England-Nigeria) kände Jenny att något inte stod rätt till i foten, och missade dessvärre den slutsålda kanonmatchen Tyskland-Frankrike (30 000 i publiken) som gick av stapeln för en vecka sedan. Helen och Anna assisterade istället domare Alexandra Ihringova från England.

I veckan fick tråkigt nog även Helen skadeproblem, och valde därför att avstå från träning. Känningarna i ljumsken har inte gett med sig varför Helen står över dagens kvartsfinal mellan USA och Nigeria, som även denna döms av Ihringova. Brittiskan assisteras av Anna och en tysk AD, fjärdedomare från Polen.

I övrigt meddelar teamet att dagarna går fort; fyllda med träning, tester, behandlingar, umgänge, resor, pingis och mycket skratt: "Stämningen är på topp, som den brukar vara. Men ovanligt bra känns det som! Många av oss har känt varandra i allt från 1-10 år..." mailar Jenny entusiastiskt.

Vi hoppas att Jenny och Helen snart känner sig bättre, och håller tummarna för Anna ikväll.