SvFF på Träffpunkt Idrott

Träffpunkt Idrott

SvFF kommer att delta på Träffpunkt Idrott, Svenska Mässan i Göteborg den 15-17 mars.
Dels ska SvFF ha en egen sluten konferens på ämnet planskötsel, dels ska förbundet medverka på en fotbollsfokuserad seminariedel första dagen under ämnet arenor - både de som driftas av kommunen och de som driftas av föreningen.

- Vi är mycket glada att Svenska Fotbollförbundet väljer att engagera sig på Träffpunkt Idrott. Vi ser fram emot givande diskussioner – och hoppas att det lockar personer från kommuner och föreningar som ansvarar för både drift och nya projekt, säger Magdalena Rönström, affärsområdeschef på Träffpunkt Idrott.

- Alla förbund, stora som mindre - bidrar till att göra Träffpunkt Idrott till en smältdegel för kompetens och olika perspektiv. Gällande såväl drift- och anläggningsfrågor som fokusfrågan - idrottens roll som en stark kraft i samhällsutvecklingen.
Ronni Lundqvist, anläggningsansvarig i SvFF, ser fram emot Träffpunkt Idrott:
- Samverkan med Svenska Mässan blir nytt och spännande för oss. Vi vill använda en väl etablerad arena för att lyfta våra specifika frågor och utveckling med deltagare från såväl utvalda leverantörer som planskötare och ansvariga för fotbollen i kommuner och föreningar.