Välkommen till Fotbollsportalen!

Nu öppnar vi Fotbollsportalen - svenskfotboll.se/utbildning. Här har vi samlat all tränar- och spelarutbildning från SvFF och här finns verktygen för att skapa egna övningar och pass och att ta del av och dela dem.

Fotbollsportalen består av fyra delar:

  1. Övningar och träningspass
  2. Tränarutbildning
  3. Spelarutbildning
  4. Min sida

Övningar och träningspass

Här finns ett planeringsverktyg för att skapa egna övningar och möjlighet att ta del av en övningsbank med rörliga bilder, samt skapa och dela träningspass. Ta med dig övningarna ut på planen i din mobil eller surfplatta.

Tränarutbildning

Webbplatserna med alla övningar och föreläsningar från de utbildningar du genomfört.

Spelarutbildning

här finns SvFF:s spelarutbildningsplan, Fotbollens Färdigheter och NIU-verksamhetens studieplan. Här kan man också skapa föreningens egna spelarutbildningsplaner.

Min sida

Tips på kommande utbildningar från fotbollsdistrikten samt lista på de utbildningar du genomfört (om du registrerar dig). Mycket är helt kostnadsfritt men du har också möjlighet att köpa utbildningsmaterial och anmäla dig till kurser.

Kolla in introduktionsvideon överst i denna artikel och registrera dig sedan på Fotbollsportalen för att bekanta dig med innehållet.