Nu flyttar vi till svenskfotboll.se

Nu är det äntligen premiär för våra nya sidor direkt riktade till fotbollsrörelsens föreningsledare, spelare, tränare och domare. Välkommen till svenskfotboll – Förening och aktiva!

Merparten av informationen på den här sajten flyttar till sin nya hemvist och sidorna här på fogis.se kommer att avvecklas.

"Förening och aktiva"-delen är det andra steget i utvecklingen av svensk fotbolls webbplats. Steg 1, nya svenskfotboll.se, med allt från landslags- och klubbfotbollen vad avser resultat, spelprogram och reportage, hade premiär för två år sedan.

Nu bygger vi vidare svenskfotboll.se till en "multisajt". Uppe i vänstra hörnet navigerar du mellan de olika delarna på multisajten. Nya Förening och aktiva är första tillskottet som kommer följas av fler. Vi planerar redan för Fotboll och samhälle med information riktad till fler målgrupper som skolor, myndigheter, media med flera. Även distriktens nya hemsidor kommer hitta hit i ett kommande steg, utvecklingsarbetet kring det är också igång.

70 % av trafiken är mobil

Idag kommer ungefär 70 % av trafiken till våra webbplatser från mobila enheter. Utvecklingen av våra sidor utgår från det perspektivet men med ambitionen att de även ska fungera bra i desktop. Om du använder svenskfotboll.se i båda lägena så har du säkert redan märkt att navigationssätten kan variera mellan mobil vy och desktop.