Handlingsplanerna godkända för ESK och IFK

Vid Svenska Fotbollförbundets Licensnämnds möte den 5 juni beslutades att godkänna de inlämnade handlingsplanerna från superettaföreningarna IFK Malmö och Enköpings SK FK, för att nå minst noll i eget kapital vid årets slut. Dessa två ärenden bordlades vid Licensnämndens möte i början av maj. Besluten innebär att föreningarna ej riskerar ett degraderas av ekonomiska skäl inför säsongen år 2003. De antecknas dock på en bevakningslista för uppföljning av boksluten år 2002 och licensprövningen inför säsongen år 2004.

Denna bevakningslista omfattar nedanstående föreningar.

I Allsvenskan

  • Landskrona BoIS
  • GIF Sundsvall
  • Örebro SK FK

I Superettan

  • Assyriska Föreningen
  • Enköpings SK FK
  • IFK Malmö
  • IF Sylvia
  • Åtvidabergs FF
  • Ängelholms FF
  • Östers IF