God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!
Vi går från ett intensivt VM-år till ett annat, i september är det damlandslagets tur att försöka nå höjderna vid VM i Kina. Under året ska herrlandslaget försöka följa upp den magnifika starten i EM-kvalet och bärga en plats i slutspelet 2008. Flera av ungdomslandslagen har också spännande kval framför sig och förberedelserna för fotbollsfesten på hemmaplan 2009 - U21-EM - har redan börjat.
Allsvenskan går in i en övergångssäsong, Umeå spelar UWC-final, arbetet med att öka klubbfotbollens internationella konkurrenskraft fortskrider liksom arenautvecklingen, breddsatsningarna och arbetet med de viktiga värdefrågorna.
I våras genomfördes en omfattande renovering av svenskfotboll.se såväl till utseende som innehåll. 2007 fortsätter vi på den inslagna vägen. Det redaktionella materialet utökas och statistik och fakta från våra högsta serier utvecklas ytterligare. Arbetet så här långt har slagit väl ut vilket inte minst den ständigt ökande strömmen av besökare visar.
Distriktens hemsidor kommer nu att få en ansiktslyftning enligt samma modell som portalen samtidigt som supportersajten lanserar en rad spännande nyheter för alla fans.
Kort sagt - det blir ett innehållsrikt 2007 för oss alla i fotbollsfamiljen.
Väl mött igen efter helgerna!