UEFA:s vice ordförande stödjer Johansson

På tisdagen erhöll Lars-Åke Lagrell brev från de samtliga fyra vice ordföranden i UEFA och UEFA:s kassör. Samtliga uttalar sitt stöd för att Lennart Johansson som de anser bör bli omvald som ordförande i UEFA.
-Det är ett tungt brev och ett stort stöd för Lennarts kandidatur, tycker Lagrell.

Det är en dryg månad till UEFA-kongressen i Dusseldorf. Den 26 januari ska en ordförande för de fyra kommande åren väljas och det står mellan sittande Lennart Johansson och Michel Platini, Frankrike, den förre storspelaren.
Brevet till Lagrell är undertecknat av Geoffrey Thompson, England, Angel Villa Lona, Spanien, Per Ravn Omdal, Norge, Senes Erzik, Turkiet samt Mathieu Sprengers, Holland. Den sistnämnde är kassör medan de andra är vice ordförande i UEFA.
-Europeisk fotboll behöver en president vid den här tidpunkten som föredrar kontinuitet och konsensus och som kan föra fram den europeiska fotbollsfamiljen tillsammans i en anda av samarbete, skriver de.