Om svenskfotboll.se

Portalen svenskfotboll.se
På portalens förstasida hittar du aktuella rubriker från och ingångar till webbplatsens sektioner. Sektionerna, som du alltid når via fliksystemet högst upp i bild, hjälper dig att hitta till rätt information. Övriga delar av webbplatsen är ändå aldrig längre bort än ett klick tack vare flikarna.

Sektionerna på portalen

Svensk Fotboll

"Svensk fotboll" kräver kanske en egen presentation. På dessa sidor hittar du all övergripande förbundsinformation, från kansliet i Solna och de olika verksamhetsområdena - givna sidor för alla med ett engagemang i fotbollsrörelsen med andra ord.

Landslag

Nyheter och fakta kring alla våra landslag.

Allsvenskan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Allsvenskan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Superettan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Superettan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Damallsvenskan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Damallsvenskan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Cuper

Nyheter och fakta från Svenska Cupen, Royal League, ungdomscuper och europaspelet.

Övriga serier

Nyheter och fakta från de övriga förbundsserierna och distriktsserierna.

Fakta om svenskfotboll.se

Den första versionen av svenskfotboll.se släpptes till säsongsstarten 1998. 2000 togs steget över till ett nytt publiceringssystem som även omfattade distriktsförbunden. Under 2009 togs så steget över till den nuvarande EPiServerlösningen.
Under 2009 registrerades nära 100 miljoner sidvisningar på svenskfotboll.se.
Företaget NetRelations har ansvarat för anpassningen av den nuvarande webbplattformen för svenskfotboll.se.

Copyright och ansvar

Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare är ansvarig utgivare för webbplatsen svenskfotboll.se.
Utan tillstånd får inte mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller annan form av utnyttjande ske, detta gäller vare sig det handlar om kommersiella eller ickekommersiella syften.
Vid önskemål om användande av material och vid tveksamheter kan ni vända er till informationsavdelningen på Svenska Fotbollförbundet.

Citat

Det är tillåtet att med angivande av källa (http://svenskfotboll.se) citera webbplatsen i en begränsad omfattning som stämmer överens med god publicistisk sed. Utdrag ur 22§ upphovsrättslagen: "var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet".

Bilder

De allra flesta bilderna på svenskfotboll.se är hämtade från Bildbyrån i Hässleholm om inget annat anges.