Svenska domare på uppdrag i Europa

Mellan den 30/9-6/10 så spelas en mini-turnering för U-17 i Ungern. De nationer som deltar förutom hemmanationen Ungern är Serbien, Litauen och Rumänien. Till denna turnering har två svenska domare blivit uttagna. Dels Kristoffer Karlsson som domare, dels Mahbod Beigi som assisterande domare. Kristoffer och Mahbod dömer sin första match på söndag i mötet mellan Rumänien-Ungern. Kristoffer och Mahbod har sedan tillsammans Ungern-Serbien den 6 oktober. Mahbod Beigi har också ytterligare ett uppdrag, det i matchen mellan Ungern-Litauen.

Den 2-8 oktober har Ingrid Jonsson blivit uttagen som domarobservatör i EM-kval för damer U-19 i Österrike.

Tess Olofsson och Josefin Aronsson har båda blivit uttagna till en mini-turnering Kroatien den 1-7 oktober för damer WU-19.. Förutom Kroatien deltar även England, Slovakien och Malta. Tess Olofsson dömer två matcher, dels Kroatien-Slovakien den 1 oktober och Slovakien-Malta den 4 oktober. Josefin är assisterande domare i båda dessa matcher och har även en match till, då i mötet Malta-Kroatien den 7 oktober.

Leif Sundell har blivit uttagen att vara domarobservatör i matchen Midtjylland-Bohemian FC i UEFA Youth League. matchen spelas den 3 oktober i Herning, Danmark.

Den 3-9 oktober spelas en mini-turnering i Helsingborg för damer WU-19. Nationerna som deltar är Sverige, Slovenien, Israel och Kazakhstan. Här kommer Camilla Stendahl att vara assisterande domare i tre matcher. Israel-Slovenien den 3 oktober, Slovenien-Kazakhstan den 6 oktober och Kazakhstan-Israel den 9 oktober. Lovisa Johansson kommer i dessa tre matcher att vara fjärde domare.

Den 4 oktober spelar Glasgow Rangers-Rapid Wien i Europa League på Ibrox Stadium i Skottland. Domarobservatör i den matchen är Christer Fällström.