Kommande internationella uppdrag i november

Med början idag och en dryg vecka framåt i tiden, så kommer här de internationella matcherna som våra domare och domarobservatörer har blivit uttagna av UEFA att döma eller observera.

Idag torsdag dömer Sara Persson matchen mellan Glasgow City FC-Bröndby IF i damernas Champions League. Med sig som assisterande domare har hon Camilla Stendahl och Ida Kellström. Fjärde domare är Ulrica Löv. Matchen spelas i Glasgow med start 19:30 och är returmötet på den förra matchen som slutade 2-0 till Glasgow.

Samtidigt ikväll dömer Tess Olofsson retutmötet också det i Champions League, matchen mellan Paris SG-Breidablik från Island. Första matchen slutade med seger för Paris med 4-0. Som assisterande domare har hon med sig Josefin Aronsson och Emelie Elfstrand. Fjärde domare är Lovisa Johansson.

På måndag dömer Kaspar Sjöberg i UEFA Youth League, där matchen är Midtjylland-Zrinjski. Med sig har Kaspar Andreas Söderkvist och Niklas Nyberg. Matchen spelas i Herning i Danmark med avspark 14:00.

Dagen efter, på tisdag, har Mohammed Al-Hakim blivit uttagen av UEFA attt döma även han i UEFA Youth League i mötet Dortmund-Inter. Fredrik Klyver och Mahbod Beigi är assisterande domare. Matchen spelas i Dortmund med avspark 14:00.

Den 8 november spelas EM-kval matchen för damer mellan Italien-Georgien i Benevento. I denna match är Jenny Palmqvist domarobservatör. Även Ingrid Jonsson har blivit uttagen som domarobservatör i mötet Turkiet-Nederländerna som spelas i Izmir.

Samma dag spelas en annan EM-kval match för damer mellan Kroatien-Belgien i Zapresic med avspark 18:00. Där dömer Tess Olofsson med Josefin Aronsson och Emelie Elfstrand som assisterande domare. Lovisa Johansson är fjärde domare.

Avslutningsvis så har vi ett team i FIFA U-17 VM i Brasilien som pågår mellan 26 oktober och 17 november. Domare Andreas Ekberg tillsammans med de assisterande domarna Mehmet Cullum och Stefan Hallberg har haft en match hittills och det var öppningsdagen då de dömde matchen mellan Ecuador-Australien.