Kategori: Fotbollsgalan

Fotbollsgalan 2017 arrangeras 20 november

Fotbollsgalan 2017 kommer arrangeras på Ericsson Globe Arena och direktsänds i TV4 mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan arrangeras den 20 november och det kommer vara den 23:e i ordningen. Fotbollsgalan 2017 är ett samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, TV4 och produktionsbolaget Brand New Content.

Kategori: Fotbollsgalan
Zlatan Ibrahimovic med sin elfte Guldboll, och förlaga till den staty som ska resas vid Nationalarenan.

Guldboll XI till Zlatan Ibrahimovic

För elfte gången i karriären tilldelas Zlatan Ibrahimovic Guldbollen.
- Nu har jag en hel startelva hemma när det gäller Guldbollen. Det har varit en fantastisk säsong, även om vi inte lyckades vinna EM. Efter allt hårt jobb under femton år i landslaget, och tjugo med min klubbkarriär så känns det som att det uppskattas. Killen från Rosengård får sin egen staty i huvudstaden. Ett stort tack till alla, säger Zlatan Ibrahimovic.

Kategori: Fotbollsgalan
Hedvig Lindahl, DIamantbollen 2016.

Diamantbollen till Hedvig Lindahl

För andra året i rad tilldelas Hedvig Lindahl Sydsvenskans och Svenska Fotbollförbundets pris Diamantbollen.
- Tack till damlandslaget! Väldigt många av er hade kunant stå här istället för mig, det var många som gjorde otroliga insatser i somras och i dom matcher vi gjort. Den här delar vi som ett lag. Tack också till Sabine, som lät mig åka till OS trots zikarisk och tog hand om vår son, säger Hedvig Lindahl.

Kategori: Fotbollsgalan
Fair Play-vinnare 2016: GIF Sundsvall, Linköpings FC och Halmstads BK.

Vinnare Fair Play 2016

Årets vinnare av Fair Play ligan: GIF Sundsvall (Allsvenskan), Linköpings FC (Damallsvenskan) och Halmstads BK (Superettan) fick ikväll ta emot sina prischeckar om 50.000 kronor vardera.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter