Peter Jöback-Pernilla Wahlgren på Fotbollsgalan

Nu är artistnumren på Fotbollsgalan helt klara: det blir Peter Jöback och Pernilla Wahlgren som kompletterar The Ark och Magnus Uggla på Hovet nästa måndag!

Tre artistinslag är det som får plats under Galakvällen och alla tre konstellationerna är synnerligen välkända svenska musikprofiler med stor och stadig publik.
Programledare även i år är Jessica Almenäs och Adam Alsing.
Årets gala ser extra spännande ut av flera skäl: den är blott sju månader före 50-årsjubileumet efter fotbolls-VM 1958. Herrlandslaget startar sin samling inför Spanien/Lettlandsmatcherna på galan, och damlandslaget är mitt emellan två viktiga OS-kvalmatcher. Allsvenska och cupsegrarna hyllas som vanligt - och de bästa spelarna och ledarna kommer att prisas fullt ut.
Det är den 13:e Fotbollsgalan som SvFF arrangerar, nu tillsammans med TV4 och produktionsbolaget OTW. Mellan 1,3 och 1,5 miljoner tv-tittare brukar följa Galan, vilket är en av de högsta siffrorna för året för TV4 när det gäller sportevenemang.

Kom till Hovet och återupplev ett fantastiskt fotbollsår!

På Fotbollsgalan hyllas de svenska dam och herrfotbollsspelarna för sina framgångar och naturligtvis speglas även de oförglömliga fotbollshändelser som ägt rum under året.

På scen varvas svenska storartister med välkända världsstjärnor.

Som vanligt föräras årets bästa manlige, respektive kvinnliga fotbollsspelare de prestigefyllda priserna Guldbollen och Diamantbollen.

Galan direktsänds i TV4 kl 20.00-22.00.

Biljetter kan bokas fr o m 4 oktober

  • Pris: alla platser 220:- exkl serviceavgift
  • Max 6 biljetter/person
  • Bokning: Globens telefonbokning, telefon 077-131 00 00,
    Globens biljettkassa eller Globens ombud (http://www.globearenas.se)
  • Boka direkt! (fr.o.m. 4/10)

OBS! Entréerna öppnar kl 19.15. Samtliga måste ha intagit
sina platser senast kl 19.45 p g a direktsändning.
Entréerna stängs kl 19.45, efter detta inget insläpp till läktaren
Fotbollsgalan - Alla nomineringar