Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
Foto: Postnord/Magnus Liam Karlsson

PostNord kör EM-utrustningen

PostNord, officiell logistikpartner till den svenska EM-truppen i Frankrike, har många bollar i luften för närvarande. Tillsammans med truppens övriga utrustning ska fotbollar förpackas och tryggt levereras till landslagets basecamp i Pornichet vid den franska atlantkusten. I dagarna rullade de första leveranserna iväg genom Europa i en specialdesignad lastbil, med bilder av de svenska stjärnspelarna på långsidorna.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter

Svenska specialsängar till EM-hotellet

Lars Richt provar landslagets nya säng

När landslaget checkar in på spelarhotellet i Pornichet i Frankrike kommer de att välkomnas med nya svenska specialsängar som kan anpassas efter varje spelares personliga behov.
- Forskningsrön visar att sömnen har stor betydelse för prestationsförmågan. Därför tror vi att de nya sängarna kommer bidra till framgångar under EM, säger landslagschefen Lars Richt.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter

Fotbollspriser på flyget

BRA Fotbollens flygbolag

SvFF:s föreningar flyger riktigt billigt med fotbollens flygbolag BRA. För att göra det enklare för er så räcker det också att ni uppger namn på de resande senast kl 12 vardagen före avresan. Ni kan till och med byta namn kostnadsfritt samma dag som avresan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter