Upplev Fotbollsgalan med stjärnorna

Publik på Fotbollsgalan 2015

Ta chansen och upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Kända artister underhåller och Svenska Fotbollförbundet korar årets bästa spelare i olika kategorier. Biljetterna till Fotbollsgalan 2016 är släppta – säkra en plats och se den direktsända galan 21 november på plats i Ericson Globe. Biljetter från 50 kronor styck.

Måndagen den 21 november arrangeras den 22:a Fotbollsgalan i Ericsson Globe i Stockholm. Den direktsända galan pågår mellan 20.00–22.00 och nu har du möjlighet att uppleva den tillsammans med stjärnor och artister.

Biljetterna kostar 100 kronor för vuxna och 50 kr för barn upp till 16 år. För hela föreningar finns även möjligheten att köpa biljetter för 50 kr/styck. Passa på att ha en egen gala med föreningen och avsluta den på läktaren bland landslag och mästarlag i Ericson Globe. Säkra din biljett här.

- Galan är för svensk fotboll en perfekt möjlighet att hylla årets prestationer inför miljonpublik. Ett historiskt OS-silver ska minnas, prestige- och historiepriserna Diamantbollen och Guldbollen ska delas ut, liksom andra priser. Seriespelet är slut och svenska mästare korade och de ska givetvis hyllas, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand om galan.

Uppträdande artister presenteras löpande framöver. Håll utkik på svenskfotboll.se/fotbollsgalan.

fogis.se - Fotbollsgalan