Alla nyuppflyttade lag inför 2006

Ett stort grattis till alla lag som avancerat genom serieplacering eller kvalspel!
Här följer alla lag som flyttats upp i och till förbundsserierna till 2006.
Damer

Nya i Damallsvenskan
Bälinge och Jitex DFF (Göteborg)
Nya i div 1
Piteå IF, Danmarks IF (Uppsala), Enkede IK, Glanshammars IF, IK Gauthiod (Grästorp), Älmhults IF (samtliga lag via kval)
Nya i div 2
Blekinge: se Småland, Bohuslän: IFK Valla (Hjälteby), Dalarna: Kvarnsvedens IK (Borlänge), Dalsland: se Bohuslän, Gestrikland: Valbo FF, Gotland: se Stockholm, Göteborg: Hovås Billdal IF, Halland: IF Böljan (Falkenberg), Hälsingland: Moheds SK (Söderala), Jämtland/H: IFK Strömsund, Medelpad: Sundsvalls FK, Norrbotten: Assi IF (Risögrund), Skåne: Håkanstorps BK (Malmö), Skillinge IF, Hammenhögs IF, Småland: Ormaryds IF, Runsten-Möckleby IF (Färjestaden), Emmaboda IS, Stockholm: IFK Lidingö FK, Bajen DFF, Södermanland: Triangelns IK (Eskilstuna), Uppland: Gamla Upsala SK, Värmland: Norrstrands IF (Karlstad), Västerbotten: Bergsbyns SK (Skellefteå), Västergötland: Skoftebyns IF (Trollhättan), Nittorps IK, Västmanland: Surahammars FK, Ångermanland: Remsle IF (Sollefteå), Örebro: Hallsbergs BK, Östergötland: Eneby BK (Norrköping)
Herrar
Nya i Allsvenskan
AIK, Östers IF samt GAIS via kval
Nya i Superettan
Umeå FC, Qviding FIF (Göteborg), Jönköpings Södra (samtliga lag via kval)
Nya i div 1
(Två nya 14-lagsserier - Norra & Södra - 2006)
Direktuppflyttade: Enköping, Syrianska FC (Södertälje), Bunkeflo IF, Östersunds FK, Robertsfors IK, Kiruna FF, Vasalund/Essinge IF (Solna), IF Sylvia (Norrköping), Visby IF Gute FK, IK Sirius FK Uppsala, BK Forward (Örebro), Valsta Syrianska IK (Märsta), Norrby IF (Borås), Lindome GIF, Husqvarna FF, FC Trollhättan, Skärhamns IK, Carlstad Unted BK, Kristianstad FF, IFK Hässleholm, IFK Värnamo
Via kval: Anundsjö IF (Bredbyn), Falu BS FK, Myresjö IF, Ängelholms FF
Nedflyttade från Superettan: Bodens BK, Västerås SK FK, Västra Frölunda IF

Nya i div 2
Direktuppflyttade: Skellefteå AIK, Infjärdens SK (Roknäs), Sävast AIF, Ersboda SK (Umeå), Kubikenborgs IF (Sundsvall), Umedalens IF (Umeå), Hudiksvalls ABK, Brynäs IF FK (Gävle), Avesta AIK, Värtans IK (Stockholm), Gröndals IK (Stockholm), IFK Österåkers FK (Åkersberga), Haningealliansens FF, Arameiska-Syrianska KIF (Norsborg), Syrianska IF Kerburan (Västerås), Rynninge IK (Örebro), IFK Eskilstuna, Kungsör BK, Motala AIF FK, IK Tord (Jönköping), Ulricehamns IFK, Lärje-Angereds IF, Lundby IF (Göteborg), Finlandia-Pallo IF (Göteborg), Skövde AIK, Jonsereds IF, Tibro AIK FK, Ljungby IF, Karlskrona AIF, Rydaholms GoIF, Varbergs BoIS FC, Sölvesborgs GoIF, Påarps GIF, Malmö Anadolu BI, Asmundtorps IF, Kirsebergs IF (Malmö)
Via kval: IFK Sundsvall, Vallentuna BK, Linköpings FF, Gantofta IF
Nya i div 3
Blekinge: Ronneby BK, Högadals IF (Karlshamn) via kval, Bohuslän: Vallens IF (Spekeröd), Kungshamns IF via kval, Dalarna: Kvarnsvedens IK (Borlänge), Dala-Järna IK via kval, Dalsland: se Bohuslän, Gestrikland: Valbo FF, Järbo IF via kval, Gotland: IFK Visby, Göteborg: Sävedalens IF, IF Väster (Västra Frölunda), Ahlafors IF (Alafors) via kval, Kållereds SK via kval, Halland: Sennans IF (Åled), BK Astrio Halmstad via kval, Hälsingland: Regnsjö SK, Harmångers IF via kval, Jämtland/H: IFK Östersund, Bergs IK (Svenstavik) via kval, Medelpad: Svartviks IF, Norrbotten: Gällivare Malmbergets FF, Alviks IK, Luleå FF via kval, Ohtana/Aapua FF (Korpilombolo) via kval, Skåne: Höganäs BK, Branteviks IF (Simrishamn), Kulladals FF (Malmö), Ödåkra IF, Stavstens IF FK (Trelleborg) via kval, Åstorps FF via kval, FBK Balkan (Malmö) via kval, Tollarps IF via kval, Småland: Aneby SK, Anderstorps IF, Hultsfreds FK, Västerviks FF, FK Älmeboda/Linneryd via kval, Stockholm: Ängby IF, IFK Lidingö FK, Huddinge IF, FC Järfälla via kval, FoC Farsta via kval, Råsunda IS via kval, Södermanland: IK Viljan (Strängnäs) Katrineholms SK FK via kval, Uppland: Gimo IF FK, Heby AIF via kval, Värmland: KB Karlskoga FF, Västerbotten: Malå IF, Sandåkerns SK (Umeå), Västergötland: IFK Tidaholm, IK Gauthiod (Grästorp), Mariedals IK (Borås), IFK Mariestad via kval, IFK Örby via kval, Västmanland: IK Franke (Västerås), Ångermanland: Junsele IF, Sollefteå GIF FF via kval, Örebro: Laxå IF, IFK Örebro via kval, Östergötland: Smedby AIS (Norrköping), Assyriska Föreningen (Norrköping), BK Kenty (Linköping)
Se även:
Förslag till seriesammansättning 2006