The Fooo ser fram emot Fotbollsgalan 2015

The Fooo är laddade på att uppträda på Fotbollsgalan 2015.

De har varit förband till Justin Beiber och One Direction, fyllt Globen på egen hand – och växt till ett av Sveriges mest populära band på nolltid.
Nu ska The Fooo Conspiracy spela på Fotbollsgalan i november.
– Det känns skitbra att vara tillbaka på Globen. Det blir ett fett nummer, vi vet vad vi kan åstadkomma. Mycket volter, dans och smällar, säger bandmedlemmen Oscar Enestad, 18.

Det är bråda dagar för killarna i The Fooo Conspiracy. Bandet spelar in nytt material i studion – men tar en efterlängtad paus när de kommer till Fotbollsgalan i Globen 9 november.
– Vi har kört i Globen nyligen så det är ett bra sätt att hålla fanbasen igång. Just nu är vi jättemycket inne i studion och gör ny musik så det känns skönt att komma ut ur studion, säger Felix Sandman, 16.
Bandet, som bildades 2013 och fick agera förband åt Justin Beiber samma år, har redan hunnit släppa flera hitlåtar.

I somras var de förband åt One Direction. På Fotbollsgalan uppträder The Foo Conspiracy med en låt – men de vill inte avslöja vilken.
– Det blir en tidigare låt som vi inte gjort tillgänglig på någon streamingtjänst. Kanske läge att göra det innan, säger Felix.
– Vi kommer bjuda på en klassisk The Fooo-show. Det ska bli kul med hela galan och atmosfären. Det är bra att galan sänds i tv, många som inte kollar i vanliga fall kommer göra det, säger Omar Rudberg, 16.

Och visst gillar killarna fotboll. Framförallt Felix Sandman har svårt att slita sig när favoritlaget Barcelona med Lionel Messi i spetsen spelar.
– Vi var ju i Barcelona för ett tag sen, de har ju Barca-tv. Det blev en del att man kollade massa mål när man fick tillfälle, säger Felix.
Han lovar också att överraska Zlatan Ibrahimovic om anfallsstjärnan dyker upp på galan:
– Vi ska ge Zlatan en puss på kinden!

Artikeln publicerades ursprungligen här.

fogis.se - Fotbollsgalan