Svenska Fotbollförbundet och Scandic Hotels förlänger samarbetet ytterligare fyra år

Nytt fyraårsavtal klart. Frank Fiskers, koncernchef & VD på Scandic Hotels, skakar hand med SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand. FOTO: SvFF.

Ett nytt fyraårigt samarbetsavtal är tecknat mellan Svenska Fotbollförbundet och Scandic Hotels. Ett samarbete som redan varat i nära 20 år och som genom åren utvecklats till ett partnerskap som båda värderar högt.

Samarbetet ska bl.a. bidra till goda förutsättningar för fotbollens behov av god sömn, bra kost och en nära relation till varandra för fortsatt framtida sportsliga framgångar.

– Vi har i snitt ökat vårt boende på Scandic med 20 procent per år sedan 2007. Siffrorna talar sitt tydliga språk om var vi helst vill bo på hotell. Vi är särskilt positiva till den ambition Scandic uttalat att utveckla de regionala samarbetena med våra distrikt, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet.
– Som Sveriges ledande hotellföretag vill vi uppmuntra och stödja hälsa och idrott, inte minst den viktiga och breda ungdomsidrotten. Vi är därför glada och stolta över att förse de svenska landslagen och den övriga svenska fotbollsrörelsen med bra boende och mat tillsammans med konferensmöjligheter, säger Frank Fiskers, koncernchef & VD på Scandic Hotels.

Som nationell partner till SvFF tillika officiell hotellpartner kommer Scandic vara en av flera viktiga spelare runt bland annat herrlandslaget i futsal.

Då Scandic Hotels är marknadsledande i Norden så finns alla möjligheter att utveckla samarbetet både inom landslags – och breddfotbollen.

Avtalet sträcker sig till och med 2018.