Kategori: Fotbollsgalan
Köp din biljett till Fotbollsgalan

Köp din biljett till Fotbollsgalan

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Ett perfekt tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. Biljetter till Fotbollsgalan 2017 är släppta – i år med ett nytt och extra bra erbjudande till föreningar och lag!

Kategori: Fotbollsgalan

Är du nästa Number 10?

Vi vill hylla och belöna människor som på sitt alldeles egna sätt ger sitt hjärta för att ta svensk fotboll in i framtiden. De som vill och aldrig ger upp. De som lyssnar, men också går sin egen väg. På eller utanför planen.
Number 10 är ett stipendium instiftat av Volvo Car Sverige och SvFF. Beskyddare är ingen mindre än Zlatan Ibrahimović och den första Number 10 presenteras under Fotbollsgalan 2017.

Kategori: Fotbollsgalan

Fotbollsgalan 2017 arrangeras 20 november

Fotbollsgalan 2017 kommer arrangeras på Ericsson Globe Arena och direktsänds i TV4 mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan arrangeras den 20 november och det kommer vara den 23:e i ordningen. Fotbollsgalan 2017 är ett samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, TV4 och produktionsbolaget Brand New Content.

Kategori: Fotbollsgalan
Zlatan Ibrahimovic med sin elfte Guldboll, och förlaga till den staty som ska resas vid Nationalarenan.

Guldboll XI till Zlatan Ibrahimovic

För elfte gången i karriären tilldelas Zlatan Ibrahimovic Guldbollen.
- Nu har jag en hel startelva hemma när det gäller Guldbollen. Det har varit en fantastisk säsong, även om vi inte lyckades vinna EM. Efter allt hårt jobb under femton år i landslaget, och tjugo med min klubbkarriär så känns det som att det uppskattas. Killen från Rosengård får sin egen staty i huvudstaden. Ett stort tack till alla, säger Zlatan Ibrahimovic.

Kategori: Fotbollsgalan
Hedvig Lindahl, DIamantbollen 2016.

Diamantbollen till Hedvig Lindahl

För andra året i rad tilldelas Hedvig Lindahl Sydsvenskans och Svenska Fotbollförbundets pris Diamantbollen.
- Tack till damlandslaget! Väldigt många av er hade kunant stå här istället för mig, det var många som gjorde otroliga insatser i somras och i dom matcher vi gjort. Den här delar vi som ett lag. Tack också till Sabine, som lät mig åka till OS trots zikarisk och tog hand om vår son, säger Hedvig Lindahl.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter