VM-blogg nummer 15

Idag är det dag 15 i Ryssland och resdag från Gelendzhik till Jekaterinburg. Vi lämnade hotellet kl 15.00 efter en lugn förmiddag och en god lunch. Våra kockar är verkligen bäst när det gäller... varje dag. Bra jobbat Mats och Gustaf.

Glädjande att ta del av alla positiva återkopplingar kring vår manifestation mot rasismen igår. Jimmy Durmaz ord och de starka bilderna som inledde gårdagens träning har gett eko över hela världen. De goda krafterna har segervittring just nu, men det gäller att vara på tå varje dag för att besegra rasismen. Inte bara igår och idag utan imorgon och i övermorgon också.

Kl 16.00 lokal tid lyfter vi från Gelendzhik och 21.00 lokal tid landar vi i Jekaterinburg. Då har vi också skruvat fram klockan två timmar på grund av tidsskillnaden mellan städerna. Ryssland är stort!

Återkommer imorgon från Jekaterinburg och till dess njuter vi av att ha allt i egna händer inför onsdagens sista gruppspelsmatch mot Mexico.

Karl-Erik